Enterprise Europe Network - Nederland

Enterprise Europe Network Nederland (EEN) heeft in Den Haag versterking gekregen van Hans Kamphuis, Eugénie Schöder-Baldé en Kees Mokveld. Hieronder stellen zij zich aan u voor:

HansGraag stel ik mij voor als nieuwe collega in het EEN team: Hans Kamphuis, de afgelopen 35 jaar actief in het Nederlandse ‘innovatieveld’. Ik heb zowel individuen, bedrijven, onderwijsinstellingen en overheid organisaties begeleid en/of geadviseerd op het gebied van hun innovatie(beleid). Daarnaast heb ik de Open Design Aanpak ontwikkeld, waarmee professionele uitvinders worden begeleid bij het op de markt brengen van hun uitvindingen. Tenslotte ben ik lid van een beoordelingscommissie van de STW. Contact: Hans.Kamphuis@rvo.nl of 088-0421124.

EugénieOok ik ben nieuw in het EEN team, maar al wel anderhalf jaar werkzaam voor RVO. Hoewel het innovatie-veld nieuw voor mij is, zit het internationale aspect ‘in mijn bloed’: voordat ik bij RVO kwam heb ik 15 jaar in het buitenland gewoond, en heb daar tal van verschillende functies voor verschillende organisaties vervuld en ben ook ondernemer geweest. Bij EEN start ik als junior adviseur en ben ik (voorlopig) in meerdere sectoren werkzaam. Ik hoop snel mijn draai te vinden en van waarde te zijn voor onze klanten. Contact: Eugenie.Balde@rvo.nl of 088-6024380.

Foto Kees APKMijn naam is Kees Mokveld en ik ben nieuw bij EEN als liaison voor energie. Ik ben al meer dan 10 jaar actief voor RVO op het terrein van de internationale energiesamenwerking tussen Nederland en andere (Europese) landen. Mijn expertise en mijn passie liggen vooral op de terreinen duurzame energie en energie efficiency, met name in de gebouwde omgeving en de industrie. Ik heb projecten uitgevoerd in Rusland, Turkije, Kroatië, Servië, Kazachstan, China en Brazilië. Ik hoop dat ik mijn expertise nu ook kan inzetten voor het Nederlandse MKB. Mocht u als MKB-er iets willen doen met energie in een internationale context, neem dan gerust contact met mij op. Kees.Mokveld@rvo.nl of 088-6022313.

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.