Enterprise Europe Network - Nederland

Bent u bezig met het ontwikkelen van technologie voor nieuwe projecten, processen of diensten? Werkt u daarbij als mkb-bedrijf samen met partners uit andere landen? Kom dan naar het Eurostars Zomerevenement! Centraal staan vooral de kansen die dit internationale samenwerkingsprogramma biedt aan het Nederlandse bedrijfsleven en kennisinstellingen. Ook kijken we terug op de successen van het afgelopen jaar.

eurostars_edited-teaserBreak-out-sessies
Tijdens een aantal break-out-sessies krijgt u de kans om de mogelijkheden van en ervaringen met het Eurostars-programma te bespreken met vertegenwoordigers van succesvol afgeronde Eurostars projecten, goedgekeurde Eurostars 2 voorstellen en collega’s uit de sector.

Matchmaking
Een belangrijk onderdeel van de middag is een matchmaking, tussen Nederlandse deelnemers en buitenlandse bedrijven, kennisinstellingen, intermediairs of vertegenwoordigers van de Eurostars kantoren in Europa. De matchmaking vindt gelijktijdig plaats met een netwerkborrel waarbij u uw projectidee kunt bespreken met één van de (technische) adviseurs van het Eurostars programma bij RVO.nl. Ongeveer 30 tot 50 buitenlandse vertegenwoordigers (bedrijven, instellingen, intermediairs en Eurostars kantoren) zijn aanwezig om de juiste match te maken. We organiseren de matchmaking in nauwe samenwerking met Enterprise Europe Netwerk (EEN).

Optioneel: bedrijfsbezoek 4 juni
Met name voor de buitenlandse deelnemers organiseren we op donderdagochtend 4 juni een bedrijfsbezoek naar EATRIS en het VUmc Imaging Center in Amsterdam. Nederlandse bedrijven en instellingen zijn ook welkom. Het programma hiervan vindt u op de website van b2match.

Meer informatie
Meer informatie over de matchmaking en hoe u uw profiel kunt aanleveren, kunt u vinden via de website van b2match. Voor vragen over de matchmaking kunt u contact opnemen met Michelle Lemmers: michelle.lemmers@rvo.nl.

Met Eurostars stimuleren het ministerie van Economische Zaken en de Europese Commissie het onderzoekuitvoerende mkb om marktgerichte technologische ontwikkeling uit te voeren. Het doel is snellere ontwikkeling en groei van kleine bedrijven. Heeft u vragen over Eurostars, neem dan contact op met Arnold Meijer: arnold.meijer@rvo.nl. Of raadpleeg de informatie over Eurostars.


Woensdag 3 juni 2015
12.00 – 18.00 uur
Amsterdam ArenA, Arenaboulevard 1, 1100 DL Amsterdam

Organisator
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)
Enterprise Europe Netwerk (EEN)

Deelname
Deelname is gratis, maar u dient zich wel vooraf aan te melden. U kunt zich hier registeren. Bij uw registratie kunt u zich ook aanmelden voor de matchmaking door uw profiel te uploaden.

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.