Enterprise Europe Network - Nederland

eurostars-6callDonderdag 15 september is de 6e call in het 2e Eurostars programma gesloten. Nederland is betrokken bij een recordaantal van 74 projecten uit de in totaal 376 ingediende aanvragen.

Hiermee staat Nederland in de top 3, achter Duitsland en Spanje. De bijna 100 Nederlandse deelnemers werken samen met bijna 150 buitenlandse projectpartners uit met name Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Zwitserland, Frankrijk, Denemarken en Zweden. Ook zijn er twee projectvoorstellen ingediend met partners uit Canada, sinds maart 2016 het 36ste land in Eurostars. De uitslag van de call wordt medio december verwacht.

Meer informatie: Arnold Meijer

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.