Enterprise Europe Network - Nederland

Op dit moment is één op de drie mkb-ondernemers internationaal actief. Nog veel meer ondernemers zouden moeten profiteren van de stap naar het buitenland. MKB Servicedesk helpt je op weg met de in 2018 geüpdatete Eerste Hulp bij Internationaal Ondernemen!

Dit boek helpt je op weg bij jouw eerste stappen in het buitenland, maar biedt ook zeker handige informatie als je reeds onderneemt in het buitenland.

Inhoud
1. Ondernemen over grenzen
2. Plannen maken
3. Je weg vinden in het buitenland
4. Logistiek
5. Wet- en Regelgeving
6. Import en export financieren
7. BTW

Dit e-book wordt je gratis aangeboden door TNT-Nederland en kun je hier downloaden na het aanmaken van een gratis account

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.