Enterprise Europe Network - Nederland

gto_release___4_

 

 

 

 

 

De provincie Hubei in Centraal China is één van de vijf grootste automobielcentra in China. Onlangs publiceerde Netherlands Business Support Office (NBSO) in Wuhan, een marktanalyse over de automobielsector in Hubei.

De automobielsector is de grootste sector in Hubei en groeit sterk. In 2014 bedroeg de totale productie in Hubei 1.745.000 voertuigen, een toename van 9.4% ten opzichte van 2013. Hubei neemt hiermee 7.4% van de totale output in China voor zijn rekening.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Als toonaangevende provincie in de automobielsector in China, specialiseert Hubei zich in elektrische voertuigen en hybride auto’s. Daarnaast zijn veiligheid, navigatie en het gebruik van lichte materialen ook belangrijke onderdelen.

De lokale overheiden in Hubei investeren sterk in het ontwikkelen van oplaadfaciliteiten voor elektrische voertuigen. Gezien de snelle ontwikkelingen in deze markt, is er grote behoefte aan de nieuwste buitenlandse technieken.

Ondanks toename in Chinese productie blijft de vraag naar geïmporteerde auto-onderdelen en hightech materialen hoog. Dit biedt kansen voor Nederlandse ondernemers.

Marktanalyse

De marktanalyse geeft uitleg over de automobielsector in de Chinese provincie Hubei. Het rapport is opgesteld door het NBSO Wuhan. U kunt het rapport Automotive Sector in Hubei downloaden.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in deze markt? Neem dan contact op met:

Chief Representative: Judith van de Bovenkamp of Deputy Representative: Yuan Fei

T: (+86) 27-85766511
E: nbsowuhan@nbsowuhan.com

Of neem contact op met Enterprise Europe Network:

E: info@enterpriseeuropenetwork.nl

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.