Enterprise Europe Network - Nederland

De Nederlandse Topsector Creatieve Industrie heeft DMexco als strategische beurs uitgekozen. In opdracht van Creative Holland organiseert de brancheorganisatie Dutch Digital Agencies een ‘Creative Holland Huis’. Zij pakken groots uit met 150m2 standruimte! Inmiddels zijn al meer dan 70 Nederlandse deelnemers geregistreerd van ruim 40 verschillende creatieve bedrijven.

DMexco

Met ruim 60.000 m2 beursvloer, 800 standhouders en 32.000 bezoekers in twee dagen, is DMexco op 16 en 17 september by far het grootste evenement op het gebied van digitale marketing en media in Europa. Alle wereldspelers zijn aanwezig en op het programma staan namen als Adobe, Amazon, E-bay, Facebook, IBM, Philips, Buzzfeed, Vice en Nestlé.

Met een afzetmarkt van 82 miljoen inwoners en slechts 2,5 uur rijden biedt Duitsland vele kansen in onder meer industrie, energie, gezondheid en onderwijs. Binnen het Duitse overheidsprogramma ‘Industrie 4.0’ ligt de focus op digital. Bedrijven uit de gaming sector zijn ook van harte welkom om deel te nemen aan Dmexco.

Meer informatie over deelname is te vinden op http://www.dutchdigitalagencies.com/events/dmexco2015/

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.