Enterprise Europe Network - Nederland

Botanical garden jun16Dalian Yinggeshi Botanical Garden zoekt Nederlandse partners voor realisatie Sino-Dutch Flower Exhibition

Het Chinese bedrijf Dalian Yinggeshi Botanical Gardens is op zoek naar Nederlandse partners om gezamenlijk een grootschalige Sino-Dutch Flower Expo op te zetten. De afgelopen jaren is het aantal bloemenparken in China fors gegroeid. Deze parken trekken grote aantallen Chinese toeristen die hier komen om te ontsnappen aan de drukte van de grote stad. Dalian Yinggeshi Botanical Garden heeft de ambitie zich te ontwikkelen tot een van de mooiste bloemenparken van China en wil zich onderscheiden van andere parken door vooral nieuwe variëteiten te laten zien. Kwaliteit en zorg voor de bloemen en planten staan daarbij hoog in het vaandel.

Voor de realisatie van een Sino-Dutch Flower Expo is Dalian Yinggeshi op zoek naar Nederlandse bedrijven die gespecialiseerd zijn in bloementeelt en parkontwerp en die liefst al ervaring hebben in samenwerking met Chinese partners en export naar China.

Over Dalian Yinggeshi Botanical Garden
Directeur van het park, Dhr. Sun, is in 2003 begonnen met de aanleg van het park. In april 2014 opende het park van 133 hectare en met meer dan 3000 soorten bloemen en planten zijn deuren voor publiek. Sindsdien hebben ruim 500.000 toeristen een bezoek aan het park gebracht. Van lente tot herfst kan men hier verschillende bloemensoorten, waarvan het grootste deel uit Nederland wordt geïmporteerd, zien bloeien. Het park met inmiddels zo’n 100 medewerkers is continu op zoek naar nieuwe soorten bloemen en planten. Meer informatie over het park is te vinden op de website.

Meer informatie
Heeft u interesse om met Dalian Yinggeshi Botanical Garden in gesprek te gaan over de ontwikkeling van een Sino-Dutch Flower Exhibition in 2017 of 2018, neemt u dan contact op met het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Dalian.

Chief Representative: Renée Derks
Deputy Representative: Yin Hang
Telefoon: +86-411 3986 9998
E-mail: nbsodalian@nbsodalian.com

Netherlands Business Support Office
Nederlandse bedrijven verdienen hun geld voor een groot deel over de grens. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zet zich daarom actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven in het buitenland. Onder meer via het buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten en NBSO’s. Zij kunnen voor u contacten leggen en op zoek gaan naar marktinformatie.

U kunt ook een Zakenpartnerscan aanvragen. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en de NBSO’s gaan dan voor u op zoek naar betrouwbare en geïnteresseerde zakenpartners.

 

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.