Enterprise Europe Network - Nederland

Als ondernemer met grenzeloze ambities houdt u altijd uw ogen open voor internationale kansen in uw sector. RVO helpt u hier graag bij. Voortaan vindt u op rvo.nl samenvattingen van marktrapporten over kansrijke sectoren in een bepaald land. Het volledige rapport kunt u bij RVO opvragen.

Vraagt u het volledige rapport aan, dan ontvangt u dat per e-mail van een van de landenadviseurs. Die biedt u meteen gratis advies aan over zakendoen in het betreffende land.

Handige tips om de markt te betreden

Op de RVO website krijgt u een korte samenvatting van het rapport. De samenvatting kan bijvoorbeeld gaan over een kansenrapport in de chemische sector in Japan, of een rapport over kansen op het gebied van duurzaam bouwen in Duitsland.

In de samenvatting staat wat de aanleiding is voor het marktonderzoek in een bepaald land en welke kansen er liggen voor Nederlandse ondernemers. U krijgt ook handige tips van het buitenlandnetwerk voor het betreden van de markt in dat land. Regelmatig presenteren wij dergelijke rapporten tijdens een (online) RVO-webinar aan ondernemers en bespreken met hen de kansen en valkuilen.

Landenadviseur helpt u verder

Wilt u het volledige rapport opvragen? Dat kan met een aanvraagknop op de pagina. Na uw aanvraag stuurt een van de RVO landenadviseurs u persoonlijk het rapport toe per e-mail. Hierin biedt de adviseur u meteen kosteloos persoonlijk advies aan.

Gratis advies

U kunt de klantadviseur vragen stellen over het rapport. Maar de adviseur kan – naar aanleiding van het rapport– bijvoorbeeld ook een marktvergelijking voor u uitvoeren, u via het Enterprise Europe Network helpen bij het vinden van zakenpartners in het buitenland of u in contact brengen met de ambassade.

Marktrapporten

Op dit moment biedt RVO samenvattingen aan van de volgende rapporten:

(Bron: Rvo.nl)

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.