Enterprise Europe Network - Nederland

Zoekt u een zakenpartner in Duitsland, wilt u de Duitse markt betreden, maar zoekt u een ingang of zoekt u juist iets wat u in uw eigen netwerk niet kunt vinden? Meld uw vraag dan aan voor de Batavia days.

Op 27 en 28 juni komen alle contactpersonen van het Enterprise Europe Network uit de Duitsland en Nederland bij elkaar om vraag en aanbod uit beide landen bij elkaar te brengen en voor u mogelijke matches te vinden of informatie op te doen.
Tijdens de zogenaamde Bataviadays leggen de contactpersonen vraag en aanbod uit hun landen bij elkaar en wisselen informatie uit.

Zoekt u een zakenpartner in Duitsland? Meldt dit dan voor 20 juni bij het Enterprise Europe Network Noord-Nederland via dit contactformulier.

Enterprise Europe Network Noord-Nederland
Enterprise Europe Network helpt ondernemers, onderzoeksinstituten, universiteiten, technologiecentra en instellingen voor bedrijfs- en innovatieontwikkeling kosteloos met het vinden van partners wereldwijd. Het consortium van Cube050 (incubator van de Hanzehogeschool Groningen), Water Alliance, Business Development Friesland en Energy Valley vormen het contactpunt voor bedrijven in Noord-Nederland.

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.