Enterprise Europe Network - Nederland

AquaMatch Banner2015

Op donderdag 5 november organiseert het Enterprise Europe Network (EEN), voor de 4e keer het grote internationale Aquamatch matchmaking evenement tijdens de Aquatech Amsterdam.

Doel van dit evenement is om Nederlandse waterbedrijven (water- en deltatechnologie) in contact te brengen met buitenlandse bedrijven om zo zaken-, en samenwerkingspartners te vinden.

Dé manier om uw toekomstige zakenpartner te ontmoeten!

Speciale focus dit jaar zijn de internationale financieringsmogelijkheden voor de NL watersector. Tijdens de ‘Water Funding Opportunities’ ontbijt-, en lunchsessie praktische en gerichte informatie over het Europese onderzoek en innovatieprogramma Horizon 2020, Eurostars, LIFE en het nieuwe Partners voor Water programma. U kunt tijdens de AquaMatch ook gelijk op zoek gaan naar internationale  partners voor het vormen van consortia voor deze programma’s.

Op dit moment zijn er 130 deelnemers uit 22 landen. Dat wilt u toch niet missen?!

Registreren

U kunt zich tot en met 28 oktober registeren!

Registratie en informatie vindt u op de website. Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Janine Kaya, aquamatch@rvo.nl

Enterprise Europe Network, NCP H2020, NCP Eurostars, NCP LIFE en Partners voor Water zijn onderdeel van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.