Enterprise Europe Network - Nederland

AquaMatch Banner2015Op donderdag 5 november organiseert het Enterprise Europe Network (EEN), voor de 4e keer de AquaMatch. AquaMatch is het grote internationale matchmaking evenement tijdens de Aquatech Amsterdam. Doel van dit evenement is om Nederlandse waterbedrijven (water- en deltatechnologie) in contact te brengen met buitenlandse bedrijven om zo samenwerkingspartners te vinden.

Speciale focus dit jaar zijn de internationale financieringsmogelijkheden voor de watersector. Voorafgaand aan de AquaMatch krijgt u tijdens de ‘Water Funding Opportunities’ ontbijtsessie praktische en gerichte informatie over het Europese onderzoek en innovatieprogramma Horizon 2020, Eurostars en LIFE. U kunt na de sessie tijdens de AquaMatch ook gelijk op zoek gaan naar internationale  partners voor het vormen van consortia voor deze programma’s of een adviesgesprek aanvragen met een adviseur van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Nieuw dit jaar is dat de in Horizon 2020 actieve kennisorganisaties, als Deltares, Wetsus, Wageningen Universiteit, en de non-gouvernementele organisatie WASH Alliance aanwezig zijn.

Tijdens de lunchsessie zal het nieuwe programma Partners voor Water 2016 – 2021 worden gepresenteerd. Dit programma wordt het uitvoeringsprogramma van de nieuwe Nederlandse Internationale Water Ambitie (IWA).

Enterprise Europe Network, NCP H2020, NCP Eurostars en Partners voor Water zijn onderdeel van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

In 2013 waren er 150 deelnemers uit 22 landen met meer dan 450 gesprekken, dat wilt u toch niet missen?! U kunt zich vanaf vandaag weer registeren!

Registratie en informatie vindt u op www.b2match.eu/aquamatch2015.

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Janine Kaya, aquamatch@rvo.nl.

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.