Enterprise Europe Network - Nederland

Dinsdag 22 januari is er, in het kader van de eHealth Week 2019, een evenement over Digital Health in het Wiebengacomplex (Petrus Driessenstraat 3, 9714 CA Groningen).

Er wordt onder andere een rondleiding verzorgd door het hoogwaardige Health skillslab van de Hanzehogeschool waarbij de mogelijkheden voor het gebruik van de diverse apparatuur en samenwerking met docent(onderzoekers) en inzet van studenten voor het MKB worden getoond.

Ook vindt op initiatief van het HANNN en Health Holland de voorronde plaats van de Nationale Zorginnovatieprijs 2019! Hier worden nieuwe zorginnovaties getoond aan partners, start-ups, experts, zorginstellingen en financiers.

Meer info / Flyer:  dhealth-event_def 2018-12-18 20_08_29

Opgeven kan via:https://www.dhealth.nl/aanmelden

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.