Enterprise Europe Network - Nederland

Grenzeloos2016 – Een middag vol kennis & kansen voor Noord-Nederlandse en Noord-Duitse ondernemers.

Op vrijdag 18 maart vond Grenzeloos2016 plaats, een evenement om collega-ondernemers, kennisinstellingen en overheden uit Noord-Nederland en Duitsland te ontmoeten. Het evenement vond plaats in de Oosterpoort in Groningen. Zo’n 150 deelnemers uit Nederland en Duitsland waren aanwezig om kennis op te doen en kennis te maken. Thema’s van de dag waren Healthy Ageing, Energy, Biobased/Circular Economy en Agrofood.

De middag werd geopend door dagvoorzitter Karel Jan Alsem en ging daarna verder met een presentatie van Bert Woltheus, Sectormanager Industrie ING, met als onderwerp ‘Looking beyond borders’.

Deze presentatie werd gevolgd door een plenaire sessie met als sprekers Max van den Berg, Reinhard Wolff, Annemiek Galema en Franz Josef Sickelmann.

EEN4

Na de presentatie en plenaire sessie was het tijd voor de matchmaking georganiseerd door Enterprise Europe Network Noord. Elke deelnemer kon zich al een aantal weken voor Grenzeloos2016 begon inschrijven voor meetings met bedrijven naar keuze. Bij binnenkomst ontvingen de deelnemers een agenda met de gewenste afspraken. Er hebben in totaal 104 meetings plaatsgevonden tussen Noord-Nederlandse en Noord-Duitse bedrijven, er kan dus gesproken worden van een succesvolle sessie. Voor wie zich niet had opgegeven voor de machtmaking waren er inspiratiehoeken ingevuld naar de thema’s van de dag. In de inspiratiehoeken waren interessante pitches, voorbeelden en ervaringen van ondernemers te vinden.

Al met al was Grenzeloos2016 een inspirerende middag vol (internationale) ontmoetingen, goede adviezen van experts en interessante gesprekken en bleek maar weer eens: Grenzeloos innoveren is een uitdaging!

EEN5 EEN7
EEN1 (2) EEN9

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.