Enterprise Europe Network - Nederland

15 jaar Enterprise Europe Network

Dit jaar bestaat het Enterprise Europe Network 15 jaar. Een mooi moment om even stil te staan bij wat we als Netwerk hebben bereikt, maar ook om te laten zien waarvoor u bij ons terecht kunt!

We zijn trots op deze belangrijke mijlpaal en willen netwerkpartners, klanten en mkb-bedrijven bedanken voor hun vertrouwen in ons. Dankzij 15 jaar hard werken is het netwerk nu ‘s werelds grootste bedrijfsondersteunende netwerk voor mkb-bedrijven met internationale ambities!

> 4,2 miljoen+ mkb-bedrijven ondersteund om te groeien en te innoveren
> 450+ netwerkpartners staan klaar om uw bedrijf te helpen
> 92% van onze klanten is tevreden over onze dienstverlening
> Expertise in alles wat met bedrijfsondersteuning te maken heeft, van digitalisering en innovatie tot internationalisering en duurzaamheid.

We kijken er naar uit om u ook in de toekomst te blijven helpen met innovatie, internationale zakenpartners vinden, advies over EU wet- en regelgeving, financiering en/of duurzaamheids-/ digitaliseringsvraagstukken!

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.