Enterprise Europe Network - Nederland

12 Ondernemers verminderen energieverbruik met EENergy subsidie

Energiebesparing door Innovatie

In een tijd waarin duurzaamheid en energie-efficiëntie centraal staan, hebben twaalf vooruitstrevende ondernemers zich ingezet om hun energieverbruik te gaan verminderen. Met behulp van de EENergy subsidie gaan zij een mooie stap zetten richting een groenere toekomst. De EENergy subsidie biedt tot maximaal €10.000,- volledig gefinancierde ondersteuning voor energie besparende initiatieven, mogelijk gemaakt door de EU.

Concrete Besparingen

Deze ondernemers hebben elk in samenwerking met het Enterprise Europe Network een ambitieus actieplan opgesteld om hun energie-efficiëntie te verbeteren. Elk initiatief is gericht op het behalen van minimaal 5% energiebesparing, gemeten in termen van energieverbruik in kWh. De geplande activiteiten variëren van het installeren van energiezuinige apparatuur tot het optimaliseren van productieprocessen.

Ook verduurzamen?

Op dit moment is de EENergy call gesloten, maar deze zal in het najaar weer beperkt open gaan. Wilt u ook verduurzamen en bent u benieuwd hoe het Enterprise Europe Network hierbij kan helpen, neem dan contact op met het Enterprise Europe Network.

Meer informatie en contactgegevens vindt u op de website van het Enterprise Europe Network.

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.