Enterprise Europe Network - Nederland

Distributiehal bloemenveiling

De Gemeente van Amman, Jordanië, heeft een internationale tender gepubliceerd voor het uitvoeren van een haalbaarheidsstudie en ontwerp voor een bloemenveiling in Amman. De tender is gepubliceerd op 10 april en zal sluiten op 28 mei.

Meer informatie over de tender kan gevonden worden op de website van DG Market (https://www.dgmarket.com/tender/18533514) en de website van de Amman Tenders Department (http://www.gamtenders.gov.jo/Tenders/TendersDetails.aspx?itemID=2252&cat=Inter).

RVO verwacht dat deze opdracht met name interessant is voor Nederlandse bedrijven met expertise in de (agro)logistiek en haalbaarheidsstudies. Geïnteresseerde Nederlandse bedrijven worden geacht om een Jordaanse partij te sub-contracten (dit is een lokale tendervoorwaarde). De Nederlandse ambassade in Amman (https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/jordanie) en de Jordan Engineers Association (http://www.jea.org.jo/en/) kunnen hierbij helpen. Voor algemene vragen kunt u terecht bij RVO.

Develop2Build

RVO steunt dit project middels het financieringsinstrument Develop2Build, waarmee steun wordt geboden aan overheden met een schenking voor studies die nodig zijn om een infrastructureel project van de grond te krijgen. Hieronder vallen onder andere het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, milieueffectrapportages en/of een conceptueel ontwerp. Royal FloraHolland is betrokken geweest in het voortraject en kan tijdens de studies betrokken worden. Develop2Build zal dit proces faciliteren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met RVO collega’s van het programma Develop2Build. https://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/develop2build-d2b

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.