Enterprise Europe Network - Nederland

banner_original

Tijdens Energy Nantes 2015 in maart worden de vakbeurzen Hypac Expo, Bois Energie en Biogaz Europe georganiseerd. Onze collega’s van Enterprise Europe Network Frankrijk organiseren dan parallel hieraan een internationale B2B matchmaking voor bedrijven die actief zijn op het gebied van Hydrogen / fuel cell, Biogas en Wood energy.

Voor wie?

Het evenement richt zich op ( innovatieve) MKB bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten voor het opdoen van nieuwe contacten voor commerciële of technologische samenwerking op de volgende sectoren:

  • Hydrogen / fuel cell,
  • Biogas,
  • Wood energy

Hoe werkt het?

Via de website kunt u zich aanmelden en in een kort profiel uw organisatie beschrijven en aangeven welke technologie, producten of diensten u zoekt of kan aanbieden. Op basis van de onlineprofielen weet u wat partijen vragen en te bieden hebben en kunnen deelnemers voorafgaand aan het evenement afspraken inboeken. Ongeveer één week voor het evenement ontvangt u uw gespreksschema met gesprekken. Op deze wijze haalt u het maximale uit uw beursbezoek. De geplande gesprekken duren telkens 30 minuten. Zo kunt u op één dag met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële of technologische samenwerking.

Datum en locatie

19 en 20 maart 2015 parallel tijdens de beurzen Hypac Expo, Bois Energie en Biogaz Europe in Nantes. Locatie; Exponantes Parc des Expositions, Route de Saint-Joseph, 44300 Nantes. ‎

Deelnemen

Inschrijven kan tot 6 maart 2015. De organiserende partijen dragen de kosten van het matchmaking evenement. U betaalt alleen uw eigen reis- en verblijfkosten.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het matchmakingevent? Bekijk de volgende link of neem contact op met:

Enterprise Europe Network Nederland
Telefoon: 088 042 42 42
E-mail: info@enterpriseeuropenetwork.nl

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.