Enterprise Europe Network - Nederland

cropped-10y.jpg

In 2018 viert het Enterprise Europe Network zijn tiende verjaardag. Om deze mijlpaal niet ongehoord voorbij te laten, vieren netwerkpartners over de hele wereld dit samen met enkele van de 2,6 miljoen MKB’ers die zij hebben geholpen om internationaal te innoveren en te groeien.

Wie heeft het Enterprise Europe Network geholpen?

De 600 partnerorganisaties van het netwerk, zijn perfect gepositioneerd om bedrijven uit tientallen sectoren uit alle hoeken van de EU te ondersteunen. Netwerkadviseurs ondersteunen bedrijven in sectoren van landbouw tot kunstmatige intelligentie met praktisch advies en betrouwbare verbindingen. Hun unieke combinatie van lokale kennis en wereldwijd bereik heeft ertoe geleid dat duizenden bedrijven toegang hebben gekregen tot internationale markten en hun bedrijven verder en sneller hebben kunnen laten groeien.

Wat doen we o.a. om dit te vieren?

Zonder alle ondernemers waren we nooit zo ver gekomen! Daarom zijn we gestart met ons ambassadeurs programma genaamd “EEN Supporter”. Als EEN supporter word je vrijblijvend als eerste op de hoogte gebracht van interessante b2b matchmaking events, profielen en nieuws op de door jou uitgekozen thema’s.

Hoe werkt dit?

Je ontvangt regelmatig interessante blogs, verhalen en filmpjes in je mailbox die je dan ook nog een makkelijk kunt delen. Je bepaalt heel eenvoudig zelf de frequentie en het social media kanaal waarop je deze berichten wil delen en met wie.

Meld je aan en word ook EEN supporter! Volg deze link om je aan te melden.

Heb je nog vragen, laat het ons dan weten.

Bedankt voor je support,

Met vriendelijke groeten,

Team Enterprise Europe Network

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.