Enterprise Europe Network - Nederland

Loading Events

Matchmaking-evenement Building Green in Hamburg

06/06/2023 - 07/06/2023

Building Green is dé ontmoetingsplaats voor ondernemende partijen in de bouwsector. De belangrijkste focus van dit evenement is het creëren van bewustwording voor een meer duurzame bouwsector en groenere architectuur in de toekomst. Bent u een ondernemer die graag in contact komt met Duitse en Deense partijen binnen de duurzame bouwsector? Meld u dan nu aan voor deelname aan de NL lounge op de Building Green in Hamburg en de matchmaking van Enterprise Europe Network (EEN).

EEN organiseert op 6 en 7 juni in samenwerking met het Netherlands Business Support Office Hamburg business meetings voor Nederlandse, Deense en Duitse organisaties die actief zijn in de duurzame bouwsector.

Voor wie?

De EEN matchmakingevenement is interessant voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen, die zich bezighouden met duurzaam en groen bouwen en op zoek zijn een succesvolle samenwerking met (Noord-)Duitse en Deense partners.

Aanmelden

Voor dit matchmakingevenement kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier. Deelname is gratis, u betaalt alleen uw reis- en verblijfkosten. Op de NL lounge is slechts plaats voor 15 Nederlandse mkb-ondernemers, dus meld u snel aan.

Programma

Kom naar Hamburg en deel tijdens 2 inspirerende dagen uw ideeën met Duitse en Deense collega’s uit de bouwsector. U luistert tijdens deze dagen naar spannende keynotes en bespreekt innovatieve oplossingen in een internationale omgeving. Tijdens dit matchmaking event heeft u de kans om:

  • uzelf op de beurs in de NL lounge te presenteren;
  • deel te nemen aan de matchmaking georganiseerd door Enterprise Europe Network Nederland en Duitse en Deense contactpersonen;
  • de netwerkdiners bij te wonen;
  • interessante projecten in Hamburg te bezoeken.

Organisatie

De matchmaking wordt georganiseerd door Enterprise Europe Network in samenwerking met het NBSO in Hamburg. Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en adviseert over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maakt Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk.

EEN organiseert op 6 en 7 juni in samenwerking met het Netherlands Business Support Office Hamburg business meetings voor Nederlandse, Deense en Duitse organisaties die actief zijn in de duurzame bouwsector.

Meer weten?

Voor vragen over de matchmaking neemt u contact op met Bryan Raghoe (adviseur matchmaking) door een bericht te sturen naar bryan.raghoe@rvo.nl.

Voor vragen over deelname aan de NL lounge neemt u contact op met Patricia van der Werf (chief representative, NBSO Hamburg) door te e-mailen naar patricia-vander.werf@minbuza.nl.

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Start:
06/06/2023
End:
07/06/2023
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
https://buildinggreenhamburg-matchmaking2023.b2match.io/

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.