Nederland

Loading Events

Vanguard Interregional AI Conference

22 September - 23 September

Van 22-23 september vindt de Vanguard Interregional AI Conference plaats. Deze bijeenkomst wordt door georganiseerd door het Vanguard Initiative (VI), een samenwerkingsverband tussen innovatieve regio’s in Europa. Oost-Nederland (Think East Netherlands) is voorzitter van het Vanguard Initiative. De conferentie wordt samen met partners uit Nordrhein-Westfalen (ZENIT) en Baden-Württemberg (Steinbeis) georganiseerd.

De bijeenkomst richt zich op Artificial Intelligence en de toepassing van deze technologie in de sectoren Health, Food, Tech en Energy. De doelgroep zijn bedrijven en organisaties die AI willen toepassen en hiervoor willen samenwerken in Europese projecten. Ook de AI Hub Oost-Nederland presenteert zich.

We bieden bedrijven de mogelijkheid om met potentiële projectpartners kennis te maken, vertellen hen over de laatste Europese financieringsmogelijkheden én bieden inspiratie van bedrijven die Europese projecten hebben uitgevoerd. Dit evenement biedt bedrijven een opstapje naar Europese samenwerking en is daarom bij uitstek een kans om partnerschappen te sluiten. Vanuit Enterprise Europe Network organiseren wij tijdens de conferentie B2B matchmaking.

Meer informatie over de conferentie: VI REGIONAL CONFERENCE | Vanguard Initiative (s3vanguardinitiative.eu)
Inschrijven voor de b2b matchmaking kan op: vi-interregional-conference-2022-AI – Info (b2match.io)

Share This Event

2985041
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Details

Start:
22 September
End:
23 September
Event Tags:
, , , ,

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.