Nederland

Loading Events

Matchmaking duurzame luchtvaart Hamburg

17 October @ 15:30 - 17:30

Bent u actief in de luchtvaartindustrie en betrokken bij onderzoek naar, ontwikkeling of productie van nieuwe duurzame vliegtuigtechnologie? En wilt u in contact komen met Duitse luchtvaart organisaties uit de regio Hamburg? Meld u dan nu aan voor de matchmaking van Enterprise Europe Network (EEN).

EEN organiseert deze business meetings voor Nederlandse en Duitse organisaties die actief zijn in de luchtvaartindustrie. Het matchmaking event vindt plaats op 17 oktober 2022.

Voor wie?

Deze EEN Matchmaking is interessant voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn op het gebied van duurzame luchtvaart en die opzoek zijn naar Duitse samenwerkingspartners uit de regio Hamburg.

Waarom Hamburg Duitsland?

Hamburg is de op twee na grootste burgerluchtvaart stad ter wereld, met meer dan 40.000 hooggekwalificeerde werknemers, 300 bedrijven en instellingen zoals Airbus en Lufthansa Technik. Met een internationaal bekroond netwerk dat een krachtige alliantie vormt van het in Hamburg gevestigde bedrijfsleven, wetenschap, onderwijs en politiek.

Aanmelden

U kunt zich tot en met 14 oktober aanmelden via het B2Match platform van EEN.

Hoe werkt het?

  • U meldt zich aan door uw bedrijfsprofiel in te vullen in het aanmeldformulier, evt. met productfoto’s om uw zichtbaarheid te vergroten.
  • U gaat naar de lijst van deelnemers en selecteert de deelnemers die u wilt spreken.
  • U nodigt actief potentiële partners uit voor een B2B gesprek. En u accepteert of weigert de uitnodigingen die u van mogelijke gesprekspartners ontvangt.

Kosten

Deelname aan de matchmaking is gratis.

Organisatie

Deze Matchmaking wordt georganiseerd door Enterprise Europe Network in samenwerking met het NBSO in Hamburg en Netherlands Aerospace Group (NAG).

Share This Event

1125085
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Details

Date:
17 October
Time:
15:30 - 17:30
Event Category:
Event Tags:
, ,
Website:
https://hamburg-aviation-netherlands-visit.b2match.io/

Venue

Schiphol
Netherlands

Organizers

EEN NL
Netherlands Aerospace Group (NAG)
NBSO Hamburg

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.